I Vattenlandet Kneippbyn på Gotland hittar du och din familj ett fantastiskt utbud av attraktioner. Bara 3 km utanför Visby, precis vid havet ligger Kneippbyn Resort, där kan du uppleva semesterns allra bästa dagar. I vattenlandet finns det hela 13 stycken olika vattenrutschbanor och 7 stycken uppvärmda pooler.

Vattenlandet i Kneippbyn resort har fina åkupplevelser för alla åldrar, de allra minsta får plaska loss i babypoolen. För de lite större och de som vågar finns de häftiga åkattraktionerna Bullet, Surfing hill, Shark river och Half pipe. De kan ge pirr i magen även till den modigaste äventyraren. Om du bara vill njuta av vädret, solen och avkopplingen finns det alltid gott om solstolar på plats som är härliga att sitta i och bara ta det lugnt en stund. På eftermiddagarna under högsäsongen bjuder Kneippbyn på både sång och dans av sitt egna showgäng, tillsammans med barnen gör dem den populära afterbeachen.

Om du, ditt kompisgäng eller ditt barn som fyller år skulle vilka uppleva vattenlandet helt för er själva, då går det att abonnera hela vattenlandet. På Kneippbyns egen hemsida kan du se hur man går tillväga för att göra det.

Men Kneippbyn är mer än bara ett fantastiskt vattenland, här finns dessutom ett underbart sommarland, där det finns hur mycket som helst att hitta på! I sommarlandet hittar du bland annat; hoppslott, gocarts för både stora och små, trafikbilar för de allra minsta, Flume-ride, kanoter, trampbåtar, berg- och dalbana, lilla fritt fall och väldigt mycket mer. Dessutom kan du besöka det ”riktiga” Villa Villekulla, här står huset från filminspelningarna och fungerar idag som lekmuseum. Varje dag under högsäsongen spelas det även teater med Pippi, Prussiluskan och alla de andra välkända figurerna.

[mappress mapid=”1″]

Annons